maryam pans
architect / 06 24802884
   ruimtelijke binnenhuisarchitectuur (10K)
ruimtelijke binnenhuisarchitectuur
Maryam (272K)
maryam pans en ruimte pijl links (1K)    pijl rechts (1K)

cv
flyer eigen ruimte (particulier)


Ik ben architect en heb me snel na mijn studie toegelegd op binnenhuisarchitectuur. Mijn drive is om de kwaliteiten en het gebruik van de ruimte, zo goed mogelijk te combineren en naar de opdrachtgever toe te ontwerpen.

hoe
Ik kijk met een frisse, onbevangen en ruimtelijke blik, los van conventies en ingesleten gewoonten, naar de ruimte, het gebruik, de opdrachtgever en zijn waarden. Mijn achtergrond maakt dat ik de inrichting architecturaal benader. Ik laat de grote ruimtelijke lijn en mogelijkheden graag zien om de opdrachtgever of gebruiker mee te krijgen in het denken, voelen en beslissen over de juiste vormgeving en indeling. Ook de specifieke inbreng en logica van uitvoerende partijen wordt betrokken bij het tot stand brengen van de optimale inrichting op verschillende vlakken.

waarom
Ruimte en mensen zijn overal Ún kostbaar! Soms lijkt de ruimte (en de mens) ondergesneeuwd door de ontstane situatie: de kunst is om de ruimte 'door de bomen heen' te ontdekken, te gebruiken en te beleven! Een frisse blik haalt de grote lijn weer boven, voorkomt missers en spijt en geeft een nieuwe kijk op de ruimte en de mogelijkheden. Voor rust, overzicht en samenhang is het belangrijk om de ruimte 'gaaf' te houden en het gebruik van de ruimte zo vorm te geven dat dit aansluit bij de grote ruimtelijkheid.

voor wie
Mijn oorspronkelijke doelgroep ligt bij (grootschalige) zakelijke ruimten. Hierbij is het doel om de functie en identiteit te combineren in een ruimtelijke samenhang en met een sterk, aansprekend visueel beeld.
Daarnaast merk ik steeds meer dat particulieren problemen hebben met het groter geheel en ruimtelijk benaderen van hun eigen ruimten. Ze blijven steken in elementen of ingesleten patronen en gebruik, ook al is de situatie veranderd. Ze worden geleid worden door (keuken)bedrijven die alleen naar hun product kijken en niet naar de ruimtelijke context. Ik kan helpen met een ruimtelijke lijn en houvast waardoor ze zelf of met een mate van afstemming weer verder kunnen of met een volledig ruimtelijk interieurontwerp.

aanpak
- analyseren en ontdekken van de unieke, ruimtelijke kwaliteit en van de wens en eigenheid van de opdrachtgever
- prioriteiten ruimtelijk vertalen voor overzicht, helderheid en effectiviteit
- functies ruimtelijk optimaliseren en integreren door middel van ontwerp en vormgeving
- kleuren, vormen en materialen afstemmen voor sfeer, dynamiek, uitstraling en eigenheid
- circulatiezones (bij)sturen en ruimte geven voor bewegingsvrijheid en de juiste ontmoetingen
- logische en praktische aanpassingen om dagelijkse ergernissen te voorkomen

Ik ontmoet je graag om te werken aan een mooie, functionerende en unieke ruimte!
je bent hier:   home  >  ruimten particulier  >  maryam pans en ruimte